Loft

Amersfoort

Een ware transformatie van de slaapzolder. De gehele verdieping is gestript en de mooie vorm van riet gedekte kap met de ronde spanten is in het zicht gebracht. Met in het midden de schoorsteen van het huis. Door de gehele verdieping te ontdoen van alle binnenwanden is het nu mogelijk alles met veel openheid in te delen.

Een loft met tweepersoonsbed, badkamer, kledingkasten, bergruimte en wasruimte. De bergzolder is bereikbaar door een speciaal hiervoor ontworpen stalen ladder die d.m.v. een handtakel ook horizontaal in de lucht opgehangen kan worden. Door het kruisen van de houten spanten was de verlichting een uitdaging. Ook hiervoor is een armatuur ontworpen en gemaakt van staal.

Slim

Onder deze bijzondere spanten constructie was de verlichting nog een mooie uitdaging. Speciaal hiervoor is het ontwerp van de hanglamp waarbij de lichtbronnen tussen de spanten hangen. De berging kan men bereiken met het optakelbare laddertje.

Omloop

Een uniek zolderverdieping. Waarvan geen enkele muur en plafondlijn recht loopt. Ook de schoorsteen niet. Een open indeling van de ruimte met de schoorsteen in het midden. De vrije omloop om de schoorsteen heen maakt alles goed bereikbaar. Het daglicht vindt nu zijn vrije weg over de gehele verdieping

Vragen?

Neem gerust contact op voor een eerste gesprek.