Ik zie mezelf als een
no nonsens ontwerpster

“Ik zie mezelf als een no nonsens ontwerpster met een praktische kijk op interieur, ruimte en licht. Aan de basis van mijn werk staat altijd een duidelijk concept/plan waarbij zowel in de vormgeving als bij de uitwerking het detail belangrijk is. Daarnaast heb ik een voorkeur voor materialen zoals staal, hout en glas. In het interieur is het belangrijk dat er voldoende bewegingsvrijheid blijft bestaan. Een goede looproute is een belangrijk element binnen het interieur ontwerp. Ook het daglicht laat ik zo ver mogelijk in de ruimte zichtbaar zijn. Goede zichtlijnen waarbij het daglicht niet belemmerd wordt, geven je het gevoel van ruimte!

Er wordt gebruik gemaakt van ieders specialisme

Ik houd van teamwork! Voor mij is de samenwerking met klant, aannemer en specialist de manier om het project tot een mooi resultaat te brengen. Er wordt gebruik gemaakt van ieders specialisme, waardoor een optimaal resultaat te behalen is. In mijn studio op de inspirerende NDSM-werf in Amsterdam hebben we de ruimte om samen de stappen binnen elke fase van het project door te nemen. De gekozen materialen zijn hier aanwezig en er is ruimte en tijd om alle vragen te bespreken.”

Tegendraadse deuren

‘The Original’ door Conny Deerenberg

Samen met een aantal professionele partners is door Conny deerenberg hard gewerkt aan de ontwikkeling van het concept “TEGENDRAADSE DEUREN”. Bij dit unieke multifunctionele ontwerp wordt een leefruimte eenvoudig opgedeeld in twee afzonderlijke ruimtes.  

Vragen?

Neem gerust contact op voor een eerste gesprek.